PASLAUGA

Protezavimas

Apie paslaugą

Paslauga skirta pacientams, kuriems trūksta arba yra pažeisti dantys. Mūsų odontologų komanda turi patirties kuriant individualius dantų protezus, kurie padės atkurti jūsų šypseną ir pagerins burnos sveikatą. Naudojame pažangias technologijas ir aukštos kokybės medžiagas, kad jūsų dantų protezai būtų funkcionalūs ir natūraliai atrodytų. Mūsų teikiamos dantų protezavimo paslaugos apima dantų protezus, dalinius dantų protezus, dantų tiltus ir dantų implantus. Esame pasiryžę padėti jums pasiekti sveiką ir pasitikinčią šypseną.

Procedūros informacija

Klausimai ir atsakymai apie paslaugą

Protezai - tai dirbtiniai trūkstamų arba pažeistų dantų pakaitalai. Jais galima pagerinti šypsenos išvaizdą, atkurti gebėjimą tinkamai kramtyti ir kalbėti bei užkirsti kelią kitoms dantų problemoms.

Siūlome įvairias protezavimo galimybes, įskaitant dantų protezus, dalinius dantų protezus, dantų tiltus ir dantų implantus. Mūsų komanda kartu su jumis nustatys geriausią variantą, atitinkantį jūsų individualius poreikius ir pageidavimus.

Taip, protezai sukurti taip, kad būtų patogūs ir funkcionalūs.

Protezų priežiūra panaši į natūralių dantų priežiūrą. Protezą turėtumėte valyti kasdien, skalauti po valgio ir reguliariai lankytis pas odontologą bei burnos higienistą. Atsižvelgdami į protezo tipą, pateiksime konkrečias protezo priežiūros instrukcijas.

PATOGI IR LENGVA

Registracija vizitui

Registruokitės

Konsultacijai

Mūsų specialistai pasiruošę Jums padėti

Rezervuokitės vizitui jau dabar

Gyd. K. Kungelio odontologijos-implantologijos specialistų komanda stengiasi savo pacientams teikti aukščiausios kokybės implantologijos paslaugas.