PASLAUGA

Estetinis protezavimas laminatėmis

Apie paslaugą

Estetinis protezavimas laminatėmis. Pacientams, norintiems pagerinti savo šypsenos išvaizdą, siūlome estetinį protezavimą su laminatėmis. Mūsų odontologų komanda turi patirties kuriant laminates, kurios yra ir funkcionalios, ir natūraliai atrodančios. Laminatės – tai ploni apvalkalai, kurie dedami ant priekinio dantų paviršiaus, siekiant pagerinti jų formą, dydį ir spalvą. Jomis galima spręsti įvairias kosmetines problemas, pavyzdžiui: įtrūkimus, dėmes ir tarpelius. Jei norite pagerinti savo šypsenos išvaizdą naudodami laminates, susisiekite su mumis šiandien ir susitarkite dėl konsultacijos. Esame pasiryžę padėti jums pasiekti sveiką ir gražią šypseną, kuria galėtumėte didžiuotis.

Procedūros informacija

Klausimai ir atsakymai apie paslaugą

Laminatės - tai labai plonos (iki 0,3 – 0,5 mm), daugiasluoksnės, šviesai pralaidžios plokštelės, klijuojamos ant danties paviršiaus. Laminatėmis galima spręsti įvairias kosmetines problemas, pavyzdžiui, įtrūkimus, dėmeles ir tarpelius. Tai viena iš alternatyvų estetiniam plombavimui.

Kaip dedamos laminatės?  Laminatės dedamos per du ar daugiau vizitus. Pirmojo vizito metu odontologas paruoš jūsų dantis, pašalindamas nedidelį kiekį emalio. Tada bus nuimti dantų atspaudai ir nusiųsti į dantų technikų laboratoriją, kur bus sukurtos individualios laminatės. Kai laminatės bus paruoštos, jos bus klijuojamos prie dantų paviršių.

Laminatės skirtos nuolatiniam naudojimui, todėl jas pašalinus gali būti pažeisti jūsų natūralūs dantys. Tačiau prireikus odontologas gali pašalinti jūsų laminates ir pakeisti jas naujomis.

PATOGI IR LENGVA

Registracija vizitui

Registruokitės

Konsultacijai

Mūsų specialistai pasiruošę Jums padėti

Rezervuokitės vizitui jau dabar

Gyd. K. Kungelio odontologijos-implantologijos specialistų komanda stengiasi savo pacientams teikti aukščiausios kokybės implantologijos paslaugas.