PASLAUGA

Dantų šalinimas

Apie paslaugą

Gyd. K. Kungelio odontologijos – implantologijos klinikoje suprantame, kad danties šalinimas daugeliui pacientų gali kelti stresą. Todėl mūsų odontologų komanda stengiasi užtikrinti patogią ir streso nesukeliančią aplinką danties šalinimo procedūros metu. Naudojame naujausias technologijas ir metodus, kad užtikrintume, jog jūsų procedūra būtų kuo greitesnė ir neskausmingesnė. Danties šalinimo gali prireikti dėl įvairių priežasčių, pavyzdžiui, stipraus ėduonies, dantenų ligų, danties vainiko ar daties šaknies skilimo, didelės traumos. Bendradarbiaudami su jumis nustatysime geriausią gydymo būdą, atitinkantį jūsų individualius poreikius. Jei manote, kad jums gali prireikti danties šalinimo, susisiekite su mumis šiandien ir susitarkite dėl konsultacijos. Esame pasiryžę padėti jums pasiekti sveiką ir gražią šypseną.

Procedūros informacija

Klausimai ir atsakymai apie paslaugą

Odontologas vietine nejautra nuskausmins šalinamo danties sritį, todėl procedūros metu neturėtumėte jausti jokio skausmo. Po procedūros galite jausti tam tikrą diskomfortą ar skausmingumą, tačiau tai paprastai galima išspręsti naudojant be recepto parduodamus ar odontologo paskirtus vaistus nuo skausmo.

Danties šalinimo procedūrą paprastai sudaro keli etapai. Pirmiausia odontologas suleis vietinę nejautrą, kad nutirpintų danties aplinkiniai audiniai ir pats dantis. Tada specialiais instrumentais atlaisvins ir pašalins pažeistą dantį ar šaknį, išvalys, sutvarkys žaizdą. Esant poreikiui žaizda gali būti užsiūta. Bus paaiškintas rėžimas po atliktos procedūros.

Atsigavimo laikas gali skirtis priklausomai nuo konkretaus žmogaus ir ekstrakcijos sudėtingumo. Kelias dienas po procedūros galite tikėtis patinimo ir diskomforto. Jūsų odontologas pateiks nurodymus, kaip prižiūrėti ekstrakcijos vietą, ir gali rekomenduoti gijimo proceso metu vengti tam tikrų maisto produktų ar veiklos.

Retais atvejais po danties pašalinimo gali kilti komplikacijų, pavyzdžiui, per didelis kraujavimas, stiprus skausmas ar infekcija. Jei pajutote bet kurį iš šių simptomų, nedelsdami kreipkitės į savo odontologą, kad būtų atliktas tolesnis įvertinimas ir gydymas.

Taip, yra kelios galimybės pakeisti trūkstamą dantį, įskaitant dantų implantus ir protezus. Jūsų odontologas gali kartu su jumis nustatyti geriausiai jūsų individualius poreikius atitinkantį variantą.

PATOGI IR LENGVA

Registracija vizitui

Registruokitės

Konsultacijai

Mūsų specialistai pasiruošę Jums padėti

Rezervuokitės vizitui jau dabar

Gyd. K. Kungelio odontologijos-implantologijos specialistų komanda stengiasi savo pacientams teikti aukščiausios kokybės implantologijos paslaugas.