PASLAUGA

Implantacija

Apie paslaugą

Siūlome aukštos kokybės dantų implantus trūkstamiems ar pažeistiems dantims pakeisti. Dantų implantai yra populiarus ir veiksmingas ilgalaikis sprendimas šypsenai atkurti. Jie sukurti taip, kad atrodytų, jaustųsi ir veiktų kaip natūralūs dantys, todėl galėsite drąsiai valgyti, kalbėti ir šypsotis. Mūsų patyrusių odontologijos specialistų komanda kartu su jumis sudarys individualų gydymo planą, atitinkantį jūsų individualius poreikius. Naudojame naujausias technologijas ir metodus, kad užtikrintume, jog jūsų implantavimo procedūra būtų kuo saugesnė, patogesnė ir sėkmingesnė. Susisiekite su mumis dar šiandien, kad suplanuotumėte konsultaciją ir sužinotumėte daugiau apie tai, kaip dantų implantai gali pagerinti jūsų burnos sveikatą ir gyvenimo kokybę.

Procedūros informacija

Klausimai ir atsakymai apie paslaugą

Dantų implantai - tai dirbtinės dantų šaknys, chirurgiškai įstatomos į žandikaulį, ant kurių pritvirtinami dirbtiniai dantys. Implantai gaminami iš tvirtos, lengvos ir biologiškai su kaulu suderinamos medžiagos titano, cirkonio ar jų lydinio.

Dantų implantai, palyginti su kitais dantų defektų atstatymo variantais pasižymi geresniu kalbėjimo ir kramtymo funkcijos atkūrimu, geresne estetika ir geresne burnos sveikata. Be to, jie pasižymi aukštu sėkmės rodikliu, o tinkamai prižiūrimi gali tarnauti daugelį metų.

Dantų implantus reikia prižiūrėti taip pat, kaip ir natūralius dantis, įskaitant dantų valymą dukart per dieną, kasdienį dantų siūlo naudojimą ir reguliarius apsilankymus pas odontologą bei burnos higienistą.

Odontologas vietine nejautra nuskausmins implantacijos sritį, todėl procedūros metu neturėtumėte jausti jokio skausmo. Po procedūros gali būti jaučiamas tam tikras diskomfortas ar skausmingumas, tačiau tai paprastai galima išspręsti naudojant be recepto ar gydytojo išrašytus vaistus nuo skausmo.

PATOGI IR LENGVA

Registracija vizitui

Registruokitės

Konsultacijai

Mūsų specialistai pasiruošę Jums padėti

Rezervuokitės vizitui jau dabar

Gyd. K. Kungelio odontologijos-implantologijos specialistų komanda stengiasi savo pacientams teikti aukščiausios kokybės implantologijos paslaugas.