PASLAUGA

Burnos chirurgija

Apie paslaugą

Mūsų kvalifikuoti specialistai turi žinių ir patirties, kad galėtų tiksliai ir kruopščiai atlikti sudėtingas chirurgines procedūras. Nesvarbu, ar jums reikia protinių dantų šalinimo, žandikaulio patologijų gydymo, rekonstrukcinės operacijos po dantų traumos ar implantacijos, mūsų komanda pasiruošusi padėti. Naudojame naujausias technologijas ir metodus, kad užtikrintume, jog jūsų burnos chirurgijos procedūra būtų kuo saugesnė ir veiksmingesnė. Susisiekite su mumis šiandien, kad suplanuotumėte konsultaciją ir sužinotumėte daugiau apie tai, kaip galime padėti jums pasiekti optimalią burnos sveikatą.

Procedūros informacija

Klausimai ir atsakymai apie paslaugą

Dažniausios burnos chirurgijos procedūros: protinių ar paprastų dantų šalinimas, implantacija, kaulo augmentacija (priauginimas).

Konsultacijos metu odontologas apžiūrės jūsų burną, įvertins ligos istoriją, kad nustatytų geriausią gydymo planą, atitinkantį jūsų individualius poreikius. Gali būti atliekamas rentgenologinis ištyrimas, kad geriau suprasti jūsų būklę. Gydytojas paaiškins procedūrą ir atsakys į visus jums rūpimus klausimus, taip pat aptars operacijos riziką ir naudą.

Burnos chirurgija - tai odontologijos sritis, apimanti chirurgines dantų, dantenų, žandikaulio ir kitų burnos minkštųjų audinių operacijas. Ji gali būti taikoma gydant įvairias dantų ligas, įskaitant protinių dantų šalinimą.

PATOGI IR LENGVA

Registracija vizitui

Registruokitės

Konsultacijai

Mūsų specialistai pasiruošę Jums padėti

Rezervuokitės vizitui jau dabar

Gyd. K. Kungelio odontologijos-implantologijos specialistų komanda stengiasi savo pacientams teikti aukščiausios kokybės implantologijos paslaugas.